Beijing LaserTell Medical Co., Ltd.

                                               - -  Sharing Better MediCare

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Thuis

Beijing LaserTell Medical Co., Ltd.

Certificaten
Van Goede Kwaliteit SHR-de Machine van de Haarverwijdering te koop Van Goede Kwaliteit 808nm Diode Laser Hair Removal Machine te koop
Het outlooking van LaserTell-schoonheidsapparaten is professioneel ontwerp i `ve ooit samenkwam, na het testen van de MANIFESTATIEmachine, vind ik de kwaliteit betrouwbaar is!

—— Ali -- Germany

Wij verkochten uw eerste iMED aan onze cliënt en het heeft zeer goede kwaliteit, en wij houden beter van de wapenschakelaars!! Nu kan ik de campagne beginnen die wij!! hebben gesproken!

—— Gomez -- USA

Als Med&Cosmetic-Dermatoloog, is de tijd beperkt, zodat toen het vestigen van mijn eerste Kuuroord, behandelde LaserTell alle apparatenvereisten om mijn begroting te passen!

—— Dr. Sharat -- India

Ik ben online Chatten Nu

Beijing LaserTell Medical Co., Ltd.

1 2 3 4
Beijing LaserTell Medical Co., Ltd.
Kantoorgebouw

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:LaserTell
Aantal werknemers:150~200 mensen
Opgericht Jaar:2010
Export pct:90% - 100%
Van LaserTelltechnologieën (het UK) Co., Ltd is een pionier van middelenintegratie op het gebied van technologisch geavanceerde medische esthetische Lasers.
 
Vandaag, LaserTell-is Technologieën (het UK) Co., Ltd de grote vernieuwer van technische ondersteuning, de naverkoopdienst, klinische opleiding, marketing, evenals het raadplegen voor de superieure chirurgische en esthetische markten.
 
Gebaseerd op 46 jaar technisch bekwaamheid en marketing onderzoek (20-jaar-medische ondernemingsverrichting, 8 jaar-technologie, jaar-op de markt brengt 7, 6 jaar-ontwerpt, de jaar-dienst 5), trokken wij een niveau van beroeps van Materialentechniek, Werktuigkundigen, Elektronika, Precisie het Eindigen, Klinische Geneeskunde en Marketing, en opstelling aan volledig Medisch Co. van dochterondernemingspeking LaserTell, Ltd.
 
Jarenlang, combineren wij een niveau van innovatie, deskundigheid en klant die meerdere begrijpen aan dat van om het even welk bedrijf in onze industrie.
Nu is Peking LaserTell het No.1 merk in China en was de eerste om de volledige reeks lasers van de haarverwijdering op het gebied, zoals Intense Gepulseerde Licht te ontwikkelen, e-Licht (IPL+RF), SHR, 808nm Diodelaser, 755nm Alexandrite Laser, snakken 1064nm Gepulseerde Laser, enz.
 
Samen, zijn wij meer markt ontvankelijk dan ooit voordien. Wij laten vaklieden toe om veilig, efficiënt aan te bieden en voordelig 
esthetisch en operaties aan hun patiënten, terwijl het toestaan van patiënten om van de mogelijkheden van te profiteren 
overzicht, klinisch bewezen technologieën en methodes.
Contactgegevens
Beijing LaserTell Medical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alex Tsang

Tel.:86-10-56370026

Fax:86-10-56370036

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2015 - 2019 shrlasermachine.com. All rights reserved.