Thuis

Beijing LaserTell Medical Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel
Van LaserTelltechnologieën (het UK) Co., Ltd is een pionier van middelenintegratie op het gebied van technologisch geavanceerde medische esthetische Lasers.
 
Vandaag, LaserTell-is Technologieën (het UK) Co., Ltd de grote vernieuwer van technische ondersteuning, de naverkoopdienst, klinische opleiding, marketing, evenals het raadplegen voor de superieure chirurgische en esthetische markten.
 
Gebaseerd op 46 jaar technisch bekwaamheid en marketing onderzoek (20-jaar-medische ondernemingsverrichting, 8 jaar-technologie, jaar-op de markt brengt 7, 6 jaar-ontwerpt, de jaar-dienst 5), trokken wij een niveau van beroeps van Materialentechniek, Werktuigkundigen, Elektronika, Precisie het Eindigen, Klinische Geneeskunde en Marketing, en opstelling aan volledig Medisch Co. van dochterondernemingspeking LaserTell, Ltd.
 
Jarenlang, combineren wij een niveau van innovatie, deskundigheid en klant die meerdere begrijpen aan dat van om het even welk bedrijf in onze industrie.
Nu is Peking LaserTell het No.1 merk in China en was de eerste om de volledige reeks lasers van de haarverwijdering op het gebied, zoals Intense Gepulseerde Licht te ontwikkelen, e-Licht (IPL+RF), SHR, 808nm Diodelaser, 755nm Alexandrite Laser, snakken 1064nm Gepulseerde Laser, enz.
 
Samen, zijn wij meer markt ontvankelijk dan ooit voordien. Wij laten vaklieden toe om veilig, efficiënt aan te bieden en voordelig 
esthetisch en operaties aan hun patiënten, terwijl het toestaan van patiënten om van de mogelijkheden van te profiteren 
overzicht, klinisch bewezen technologieën en methodes.
Bekijk meer over ons