Thuis Productenmultifunctionele schoonheid machine

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft

Certificaat
China Beijing LaserTell Medical Co., Ltd. certificaten
China Beijing LaserTell Medical Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het outlooking van LaserTell-schoonheidsapparaten is professioneel ontwerp i `ve ooit samenkwam, na het testen van de MANIFESTATIEmachine, vind ik de kwaliteit betrouwbaar is!

—— Ali -- Duitsland

De LaserTell'rproducten is het beste in China. Ik zal tot meer opdracht geven en zal LaserTell aan mijn artsenvrienden introduceren.

—— Dr. Ahmed

Wij verkochten uw eerste iMED aan onze cliënt en het heeft zeer goede kwaliteit, en wij houden beter van de wapenschakelaars!! Nu kan ik de campagne beginnen die wij!! hebben gesproken!

—— Gomez -- De V.S.

Als Med&Cosmetic-Dermatoloog, is de tijd beperkt, zodat toen het vestigen van mijn eerste Kuuroord, behandelde LaserTell alle apparatenvereisten om mijn begroting te passen!

—— Dr. Sharat -- India

Ik ben online Chatten Nu

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft

Max 80W Beauty Face Lifting 5 in 1 facial machine Rf Thermolift Laser Skin Tightening
Max 80W Beauty Face Lifting 5 in 1 facial machine Rf Thermolift Laser Skin Tightening

Grote Afbeelding :  Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (ontwierp in het UK)
Merknaam: LaserTell
Certificering: CE/ROHS/SGS/ISO13485/TUV
Modelnummer: Deepoo
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Aluminium verpakking vak
Levertijd: binnen 5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 300 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Energiebron: Niet-polair rf RF frequentie: 13.69MHz
Rf-macht: Maximum 80w vacuüm: Gepulseerd
tonen: 10.4 ' Waar kleurenlcd touch screen Handpiece: 1*RF geconcentreerde 1*RF+Vacuum
Contacteerbaar Gebied: 12cm2 3.5cm2 Nettogewicht: 10 kg
Hoog licht:

het materiaal van de gewichtsvermindering

,

de machine van de gezichtsschoonheid

,

volledige het haarverwijdering van de lichaamslaser

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 0

Van het de schoonheidsmateriaal van de gezichts opheffende zorg de Fabriekshuid het Aanhalen de Laserhuid van de Rimpelverwijdering Rf Thermolift het Aanhalen Machine

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 1

inleiding:

Het radarijs combineert een verfijnd radar automatisch volgend systeem met mechanische radargolven om de diepe lagen van de huid, de bandlaag, de vette laag en de spierlaag precies op te sporen, en actief vette cellen, fibroblasten en collageencellen te identificeren om doeltreffendheid te bereiken van het aanhalen van de losse huid, het Gladmaken van de huid, het verwijderen van rimpels, het een nieuwe vorm geven van gezichts, het creëren van een v-Gezicht en het berijpen van leeftijd aan anti-veroudert.

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 2

Principebehandeling

Door de mechanische golven van de millimeterradar met goede weefselpenetratie te gebruiken, nauwkeurig lost de overdracht 65 graden van thermische energie aan de SMAS-laag van de huid (ongeveer 3.5mm ~ 4.5mm), bevorderen effectief fibroblasten om te verdelen de nieuwe cellen bij 40 keer per seconde, gezichts vette cellen op, aanhaalt huidcontouren, beschadigden de reparaties vezelig weefsel, bevordert regeneratie van collageencellen, en bereikt snel het effect van gezicht-opheffende en het stabiliseren van q-Bommen. Tegelijkertijd, het nauwkeurige kan plaatsen van radargolven worden gebruikt om vette cellen actief te identificeren. Door een unieke self-cooling wijze, kan het de diepten van het doel op een wijze van de massagebehandeling bereiken. zodat de patiënten niet pijnlijk voelen.

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 3

1, Gezichts Opheffen, een nieuwe vorm gevend contouren - het Aanhalen van het volledige gezicht in alle richtingen, met inbegrip van de ogen, de wangen, het voorhoofd en de hals, algemene verbetering van gezichtscontour.

2, Firma'shuid, verbeteren ontspanning - wegens het verouderen onderbrekingen en losse collageenvezels, bevorderen collageenregeneratie in het lichaam, verhogen collageeninhoud in huid, verhogen de huidelasticiteit, en herstellen huid vaste en mollige jonge staat.

3, krimpen poriën, gevoelig en zich beweegt - controleer de afscheiding van gezichtsoliën, perfecte samentrekking die van gezichtsporiën, u toestaat om nul poriën en gevoelige huid te tonen.

4, elimineren rimpels en vlotte huid – verwijdert krachtig allerlei kraaiepootjes, voorhoofdlijnen, wenkbrauwrimpels, het hurken rimpels, rimpels rond de oren, rimpels rond de lippen, nasolabial voren, en halsrimpels om vlotte huid te herstellen.

5, bevorderen metabolisme, omgekeerde dat veroudert - bevorder de decompositie van onderhuids vet en het metabolisme van collageencellen, bevorderen de spontane proliferatie en de reorganisatie van elastische vezels, keert het proces om wegens het verlies te verouderen dat van collageencellen om, u toestaat jong om te blijven.

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 4

Warme uiteinden: de voorzorgsmaatregelen en handhaven gezond verstand

Naast de kwaliteit van zijn oneself, vergt een goed schoonheidsinstrument ook het zorgvuldige onderhoud van gebruikers. Wat zou tijdens het gebruik van schoonheidsinstrumenten en hoe te om het te handhaven moeten worden genoteerd?

1. Het schoonheidsmateriaal is een high-precision elektronisch product. Wanneer het opslaan en het plaatsen, die plaats het niet in een plaats aan vochtigheid, direct zonlicht, of brandbare of explosieve materialen wordt blootgesteld toevallige schade te verhinderen.

2. De oppervlakte van het schoonheidsinstrument schoon moeten zou worden gehouden. Wanneer niet in gebruik, is het best om het met fluweel of gaas te behandelen om stof te verhinderen. Voor de toebehoren van het schoonheidsmateriaal zoals: de sonde, het flard, het schophoofd, het elektrodenpakket, enz. moeten schoon doen wanneer een gedaane persoon. Wanneer het schoonmaken, om een droge doek of een gewrongen natte doek te gebruiken om het af te vegen. Was het niet.

3. Deaanpassing vanSchoonheidsmiddelenmoetovereenkomstigdevereistenvandeinstructiesvan hetschoonheidsmateriaalwordengebruikt. Bijvoorbeeld: desondes, deflarden, deschophoofden, enz.moeten nietin contact metolieachtigeofcorrosieveschoonheidsmiddelenzijn.

4. Alle draadtype toebehoren zijn strikt verboden om te trekken en te verdraaien zodat het machtskoord niet gebroken is, en alle schoonheidsinstrumenten worden niet toegestaan om het water in te gaan.

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 5

5. Het schoonheidsmateriaal allen gebruikt de computer automatische spaander om de verrichting te controleren. Daarom wanneer in het gebruiken, gelieve te proberen om elektrische toestellen met hoge frekwentie in de omgeving niet te gebruiken om interferentie met de normale bedrijfsvoering van het schoonheidsmateriaal (als de elektrische rollen, droogkappen, instrumenten van de microgolfschoonheid, enz.) te vermijden

Als er interferentie is, zijn er over het algemeen twee soorten fenomenen (verplettert het Normal gebruik van A., plotseling het scherm wanordelijke sprong van B. LCD), de algemene methode is de stroom af te sluiten, schoonheidsmateriaal opnieuw beginnen.

6. Het schoonheidsmateriaal kan etc. geen geslagen, sterke botsingen zijn.

7. Zijn gastheer en toebehoren hebben over het algemeen het schoonmaken nodig en de zorg periodiek, vooral het belangrijkste ding moet geen water toestaan om de binnenkant van het schoonheidsinstrument in te gaan.

8. Als u het niet lange tijd gebruikt, is het best om een zak te gebruiken die tegen vochtigheid en stof bestand is om het gehele schoonheidsmateriaal te beschermen en het is beter om aan te werken

elektriciteit 15 uren of zo om de interne elektronische apparaten te verhinderen het worden nat en te verouderen.

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 6

Technicialparameter

Energiebron Niet-polair rf
Rf-Frequentie 13.69MHz
Rf-Macht Maximum 80W
Handpiece RF*1 +Vacuum&RF*1
Vertoning 10.4 ' waar kleurenlcd touch screen
Afmeting 30*29*29
Gewicht 10Kgs

Producteffect

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 7

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 8

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 9

Kies LaserTell, ja!

Maximum 80W-Schoonheidsgezicht dat 5 in 1 het gezichts de Huid van de machinerf Thermolift Laser Aanhalen opheft 10

Contactgegevens
Beijing LaserTell Medical Co., Ltd.

Contactpersoon: Lasertell

Tel.: +8618610217037

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)